Goedkope Taxi naar Schiphol
....vaste prijzen, u betaalt nooit teveel.

Taxi ervaringen


Fam. Willemse - Utrecht

Wij hebben recent gebruik gemaakt van de taxi naar Schiphol. Het reserveren was erg eenvoudig, en de chauffeur was keurig op tijd. Mijn man heeft last van zijn rug, dus hielp de taxi chauffeur met de koffers. Wij gaan dit vaker doen en kunnen het aanraden.


F.H. Jansen - Amersfoort

Twee weken geleden de taxi naar Schiphol geboekt. Moest al om 6:00 op Schiphol zijn. Taxi was mooi op tijd en erg fijn dat je de avond voor vertrek contact hebt met de chauffeur, ik had namelijk wat meer baggage bij me dan normaal. Fijne service en een goed alternatief voor de trein.


Rutger & Eva - Almere

Voor ons de eerste keer met de taxi naar Schiphol. Normaal parkeerden wij altijd onze eigen auto op Schiphol, maar wij gingen nu 3 weken weg. Wanneer je voor langere tijd vertrekt is een taxi Schiphol erg voordelig. Wij gaan dit vaker doen.


Linda - Alkmaar

Vriendelijke service en lekker snel op Schiphol. Alleen met de taxi hoeft niet duur te zijn. Ruim op tijd voor de vlucht.


Online reserveren?

Hieronder vindt u stapsgewijs uitleg over hoe u een taxi online reserveert.


Stappen:
1. Vul uw adres is
2: Vul bestemming in
3: Aantal reizigers
4. Bevestig ritprijs
5. Uw taxi is geboektTaxi naar Schiphol goedkoop

Taxi naar Schiphol? Vergelijk hier alle aanbieders en profiteer van vaste lage prijzen voor vervoer van en naar luchthaven Amsterdam Schiphol Airport.

 

Taxi naar Schiphol

Wij bieden u vaste lage taxitarieven naar de luchthaven Schiphol, vanuit elke plaats in Nederland. Onze taxitarieven naar Schiphol liggen lager dan het standaard tarief wat in normale taxi's gehanteerd wordt.

 

Service taxi Schiphol

Wij hechten veel waarde aan service, ook voor het vervoer naar de luchthaven Schiphol. De taxi's zijn schoon en bieden voldoende ruimte. Daarnaast zijn onze chauffeurs netjes gekleed en helpen u graag met het in- en uitladen van de koffers.

 

Werking taxi Schiphol

Na uw reservering, neemt de taxi chauffeur telefonisch contact met u op. Naar aanleiding van de afspraak die u maakt, haalt de taxi u thuis, bij uw hotel of bij luchthaven Schiphol op.

 

Taxi van Schiphol naar huis

Indien u af wilt worden gehaald van vliegveld Schiphol, staat de taxi meestal buiten in de omgeving van het grote Panasonic televisiescherm op u te wachten. Eventueel kunt u ervoor kiezen om de taxichauffeur met een naambordje te laten wachten bij de gate of het Schiphol meetingpoint. Wij bieden deze service aan bedrijven die iemand over laten komen, maar (onverhoopt) geen tijd hebben om de persoon persoonlijk af te halen.

 

Taxibusjes Schiphol

Naast de reguliere taxi Schiphol werken wij met taxi busjes tot en met 8 personen. Erg handig wanneer u met een groet groep reist of veel baggage mee wilt nemen. Ook de taxibusjes naar Schiphol werken met speciale luchthaven vervoer taxi tarieven.

 

Zakelijk luchthaven vervoer met luxe Schipholtaxi.

Zakelijke taxi Schiphol? Veel bedrijven maken gebruik van de zogenaamde 'pick up service' vanaf luchthaven Amsterdam Schiphol Airport. Bij deze service staat onze chauffeur met een naambordje te wachten bij het Schiphol meetingpoint of de gate. Service staat ook centraal bij deze dienst.Taxi naar Schiphol?

De goedkoopste taxi naar Schiphol boekt u online bij:

Parkeren Schiphol

De taxi is niet altijd goedkoper. Parkeren Schiphol kan erg voordelig zijn. Naar Schiphol met uw eigen auto? Meer info.

7 dagen parkeren Schiphol
Cheap Parking € 44,50
Central Parking € 45
VakantieParkeren € 45
Sky-Park € 46
VakantieParking € 46
Sky-Park € 46,50
TotalCareParking € 50
Schiphol ParkFly € 51
Autohotel € 52
QuickParking € 52,50
Best Parking € 52,50
BudgetParking € 52,50
AirportParking € 55
BijSchipholParkeren € 69


Taxi Schiphol

Bestel uw taxi naar Schiphol vanuit heel Nederland. Klik op de provincie waar u woont en bestel een goedkope taxi. Wij bieden ook taxi's naar vliegvelden in Belgie en Duitsland aan tegen zeer lage vaste tarieven. Klik op uw bestemming voor meer informatie.


Taxi Nederland
Taxi Groningen naar Schiphol
Taxi Friesland naar Schiphol
Taxi Drenthe naar Schiphol
Taxi Overijssel naar Schiphol
Taxi Almere naar Schiphol
Taxi Utrecht naar Schiphol
Taxi Noord-Holland Schiphol
Taxi Zuid-Holland Schiphol
Taxi Brabant naar Schiphol
Taxi Zeeland naar Schiphol
Taxi Limburg naar Schiphol

Taxi vliegvelden Nederland
Taxi Schiphol
Taxi Rotterdam
Taxi Eindhoven
Taxi Maastricht-Aken
Taxi Den Helder
Taxi Groningen

Taxi vliegvelden Duitsland
Weeze-Niederrhein
Keulen-Bonn
München
Dortmund
Düsseldorf-Interational
Frankfurt

Taxi vliegvelden Belgie
Brussel-International
Brussel-Charleroi

Taxi vliegvelden Luxemburg
Luxemburg